Welkom op onze site


Muziekvereniging ‘De Eendracht’ is opgericht in september 1922 en verzorgt diverse soorten optredens in binnen- en buitenland. De vereniging bestaat uit een majorettegroep, een malletband en een harmonieorkest. Door deze samenstelling te combineren met een gedisciplineerd en enthousiast optreden, wordt ‘De Eendracht’ jaarlijks uitgenodigd om medewerking te verlenen aan diverse optochten en concerten. Ook wordt sporadisch een taptoe ingestudeerd en met enige regelmaat wordt deelgenomen aan concoursen en festivals.

Op het repertoire van het harmonieorkest staan werken variërend van bewerkingen van klassieke ouvertures tot aan bigband, filmmuziek en originele werken voor harmonieorkest. De malletband is door haar samenstelling in staat vele genres muziek te vertolken. De enthousiaste majorettes en minirettes studeren hun shows bij voorkeur in op live muziek van het orkest.

Een ander onderdeel van de vereniging is de Berkelkapel. De Berkelkapel is een Egerländer Blaasorkest, dat uitkomt in de Topklasse. Naast het Egerländer repertoire staan ook andere (lichte) muziekstijlen op het programma.


Muziekvereniging ‘De Eendracht’
p/a Robert Hietbrink
Banninkskamp 7
7271 RE Borculo

+31 (0)545 261690
secretaris@eendrachthaarlo.nl

Nieuws


Agenda